Lær at kode modal windows / pop-ups uden Bootstrap

Modals eller modal windows er pop-up vinduer til f.eks "læs-mere-links", notifikationer eller stort set alt HTML indhold. I denne tutorial kan du lære hvordan du koder modals med ren HTML5, JavaScript og CSS. Selvfølgelig for responsivt design.

Duration: 20 min

Underviser: Niels Harbo

Udgivelsesdato: d. 20. Februar 2017

Kildefiler og demo her

Billed-slider kun med CSS

Lær at kode et billed-slideshow med kun HTML/CSS, helt uden JavaScript / jQuery. I denne tutorial kan du lære at bruge CSS keyframe animationer til at lave et simpelt billed dias til din hjemmeside i responsivt layout

Varighed: 20 min

Underviser: Niels Harbo

Udgivelsesdato: d. 11. Februar 2016

Kildefiler og demo af slideren her

Lær at kode resonsive websites

Responsive website layouts tilpasser sig automatisk brugerens skærm uanset om det er en mobil, tablet, laptop eller desktop pc. I disse videoer kan du lære at kode dine egne responsive layouts uden brug af frameworks. Hvis du følger denne metode vil du se hvor overraskende enelt det er at udvikle fuldt responsive layouts: Bemærk disse videoer er kun tilgængelige på engelsk

Administrator-side med WYSIWYG

Lær at lave en administrator-backend eller CMS-kontrolpanel til et website med blot få linjer PHP kode og en JavaScript WYSYWIG med image-upload. I denne video bruger jeg PHP funktionen file_put_contents til at gemme data på en fil på serveren.

JavaScript Tips for begyndere

Lær at gøre dit website mere funktionelt og brugervenligt med disse videoer om JavaScript. Videoerne tager udgangspunkt i praktiske eksempler.